Μπότης αντί Πασχαλάκη στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Ο Νίκος Μπότης πήρε τη θέση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού.

Αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, με τον Νίκο Μπότη να παίρνει τη θέση του τραυματία Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, τραυματίστηκε στην προπόνηση και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στη γάμπα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μείνει για αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης.

Οι Ερυθρόλευκοι, εκμεταλλευόμενοι τον νέο κανονισμό, προχώρησαν σε αλλαγή στην ευρωπαϊκή τους λίστα, με τον νεαρό Νίκο Μπότη να παίρνει τη θέση του τραυματία Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο 21χρονος δηλώθηκε για τη League Phase του Champions League και θα είναι το back up του Κωνσταντίνου Τζολάκη.

Διαβάστε επίσης: Αυτούς ζήτησε ο Μπαρτζώκας από το καλοκαίρι – Η λίστα με τους γκαρντ που δεν…

Ο Μπότης είναι ένα πρότζεκτ στο οποίο έχει επενδύσει ο Ολυμπιακός και το οποίο πιστεύουν άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Οι Πειραιώτες τον απέκτησαν τον Ιανουάριο του 2024 από την Ίντερ.

Εξαρχής είχε ενταχθεί στις προπονήσεις τις πρώτης ομάδας, όμως έπαιζε με την Κ19 με την οποία κατέκτησε και τον τίτλο του πρωταθλητή. Φέτος αγωνίζεται με την ομάδα Β’ του Ολυμπιακού στη Super League 2.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πιστεύει πολύ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τώρα με τον τραυματισμό του Πασχαλάκη ενδέχεται να παίξει στο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με την Ελλάς Σύρου που θα γίνει στις 3/12, αλλά και αυτό απέναντι στον Ηρακλή που είναι προγραμματισμένο στις 17/12.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από