Ο Ρομέν Πιτό δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό Β’= Με Τοπολιάτη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (3/12, 15:00).
Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Β’, με τον Ρομέν Πιτό να αποχωρεί από το μεγάλο λιμάνι.
Ο Γάλλος προπονητής, που είχε αναλάβει το περασμένο καλοκαίρι τη δεύτερη ομάδα του πειραϊκού συλλόγου, σταματάει τη συνεργασία του με τους Ερυθρόλευκους, όπως επίσης και οι συνεργάτες του, Μπερνάρντ και Μπενετάτος.
Τελευταίο παιχνίδι του Ρομέν Πιτό στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν αυτό με τα Χανιά στην Κρήτη, όπου οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 1-0. Σε 10 αναμετρήσεις της φετινής Super League 2, οι Ερυθρόλευκοι με τον Γάλλο προπονητή είχαν 14 βαθμούς, με ρεκόρ 4/2/4.
Πλέον ο Ολυμπιακός Β’ θα πορευτεί με διαφορετικό προπονητή, με τον Νίκο Τοπολιάτη να κάθεται στον πάγκο του πειραϊκού συλλόγου στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ως υπηρεσιακός. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (3/12, 15:00).