MVP της 3ης αγωνιστικής ο Ματέο Γκαρσία

Ο Ματέο Γκαρσία ψηφίστηκε πολυτιμότερος παίκτης της τρίτης αγωνιστικής στο γκάλοπ που έκανε to10.gr.

Ο Ματέο Γκαρσία ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Άρη στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακού ενώ είναι κι ένας από αυτούς που έχουν συμβάλει τα μέγιστα για το εκπληκτικό ξεκίνημα των κίτρινων. Ο εξτρέμ της ομάδας του Πάκο Ερέρα ψηφίστηκε MVP της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο γκάλοπ που έκανε to10.gr συγκεντρώνοντας το 48% των ψήφων.

Ο 22χρονος άσος ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς όπου ο Άρης επικράτησε με 2-0 ενώ ήταν και ο παίκτης που κλείδωσε τη νίκη των κίτρινων πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα στο ματς.

Στη δεύτερη θέση του γκάλοπ κι αρκετά πίσω από τον μεσοεπιθετικό του Άρη βρέθηκε ο Μπίμπαρς Νάτχο, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης κι ενώ το σκορ ήταν 1-1 λυτρώνοντας τους ερυθρόλευκους στις καθυστερήσεις με ένα υπέροχο τέρμα. Ο Ισραηλινός μέσος των Πειραιωτών συγκέντρωσε 24% των ψήφων.

Τρίτος στην προτίμηση του κόσμου ήταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του ΟΦΗ με 3-1 και αυτός που ισοφάρισε τους Κρητικούς. Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός έκανε τη διαφορά για τον Δικέφαλο του βορρά και συγκέντρωσε ποσοστό 13%. Στην τέταρτη θέση ήταν ο Γιόχανσον του Παναθηναϊκού με ποσοστό 9%, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λάρισας με 3-1 και στην πέμπτη θέση ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο με 4-0 συγκεντρώνοντας ποσοστό 6%.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από