Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί απέναντι στον Βόλο ο Παναθηναϊκός.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης αύριο (14/12, 21:00) με αντίπαλο τον Βόλο.
Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Άνταμ Τσέριν που ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μλαντένοβιτς. Ατομικό ακολούθησαν οι Πελίστρι, Σάντσες και Κυριακόπουλος.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Βόλο (14/12, 21:00).
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και τακτική, ακολούθησε εξάσκηση στις στατικές φάσεις και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πελίστρι, Σάντσες, ενώ θεραπεία κι ατομικό έκανε ο Κυριακόπουλος. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Τσέριν.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράφα Μπενίτεθ ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Λαφόν, Ντραγκόφσκι, Κότσαρης, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Ζαρουρί, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Γεντβάι, Κώτσιρας, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Ντέσερς, Μπόκος, Νίκας, Πάντοβιτς.
Ο Μλαντένοβιτς είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής».