Την Τρίτη η εκδίκαση του Πασχαλάκη, μάλλον δεν παίζει με τον Αρη

Το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Αρη αναμένεται να χάσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, καθώς η υπόθεσή του αναμένεται να εκδικαστεί την Τρίτη (25/09).

Οπως ήδη σας ενημέρωσε to10.gr, ο ΠΑΟΚ θα έχει στη διάθεσή του τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Εντούτοις, είναι πολύ πιθανό να μην τον έχει στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Αρη, όπου πιθανότατα δεν θα αγωνιζόταν ούτως ή άλλως.

Οπως έγινε γνωστό, λοιπόν, η περίπτωση τιμωρίας του Πασχαλάκη θα εκδικαστεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Τρίτη (25/09, 11:00) από το μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Super League, το οποίο είναι πολύ πιθανό να τιμωρήσει τον Ελληνα γκολκίπερ με τιμωρία ενός αγώνα, για όσα έκανε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Υπενθυμίζουμε ότι η κάμερα είχε «συλλάβει» τον παίκτη του ΠΑΟΚ να κάνει χειρονομίες και να βρίζει τους οπαδούς των Κρητικών, μόλις ο ΠΑΟΚ σκόραρε!

Εάν -όπως αναμένεται- η απόφαση βγει του πειθαρχικού οργάνου της Super League βγει αυθημερόν, τότε ο Πασχαλάκης θα χάσει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Αρη (26/09), για το Κύπελλο και όχι την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένη για την άλλη Κυριακή (30/09)!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από