Αποστολή με Μακέντα, εκτός ο Μουνιέ

Ο Ιταλός φορ κλήθηκε, όπως αναμενόταν, στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό κι αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του αγώνα. Εκτός ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχασε πολλές προπονήσεις.

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό μετά την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου και σε αυτή, όπως αναμενόταν, βρίσκεται ο Φεντερίκο Μακέντα.

Ο 27χρονος Ιταλός επιθετικός είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του αγώνα, ανάλογα και με τις ανάγκες που θα διαμορφωθούν. Εκτός αποστολής είναι επίσης ο Φάνης Τζανδάρης που έχει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο, αλλά και ο Αντονί Μουνιέ, αφού ναι μεν προπονήθηκε δύο μέρες με την ομάδα, ωστόσο, ήταν αρκετό καιρό εκτός και δεν έχει ρυθμό.

Ο 49χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού πιθανότατα θα επιμείνει στο 4-3-3, που επέλεξε και στο ματς με την Λάρισα. Σ’ αυτή την περίπτωση, στο τέρμα θα είναι ο Διούδης, δεξί μπακ ο Γιόχανσον και αριστερό ο Ινσούα. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης και στα χαφ οι Κουρμπέλης, Δώνης, Κάτσε. Στην επίθεση θα είναι οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, πίσω από τον Καμπετσή, ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή. Αν ο Δώνης, όμως, προτιμήσει να παίξει με τριάδα στην άμυνα, τότε θα ξεκινήσει ο Πούγγουρας ή ο Οικονόμου και θα μείνει εκτός ο Κάτσε.

Στην αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές συγκεκριμένα κλήθηκαν οι: Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα. Ο Οικονόμου επιστρέφει έπειτα από απουσία δύο αγώνων και ο Κουλιμπαλί μετά το ματς με την ΑΕΛ, όπου έλειψε λόγω θλάσης (τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Λαμία).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από