Δημοσίευμα από την Αργεντινή αναφέρει ότι η Γοδόι Κρουζ απέρριψε την πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Σαντίνο Αντίνο.
Με συνεχή ρυθμό έρχονται οι πληροφορίες από την Αργεντινή όσον αφορά τον Σαντίνο Αντίνο και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ ο οποίος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τη φανέλα της Γοδόι Κρουζ.
Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά έρχεται ο Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα να φέρει νέα δεδομένα στην υπόθεση, επισημαίνοντας με σχετική του ανάρτηση στο Χ ότι ο σύλλογος της Λατινικής Αμερικής αρνήθηκε την πρόταση που κατέθεσαν οι Πράσινοι ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.
🚨{EXCLUSIVO} #GodoyCruz RECHAZO la oferta de €7M brutos por el 50% de Santino Andino.
👉🏾No quiere ser socio del club 🇬🇷 y pide US$14M por la totalidad del pase.
📍Así me lo confirma José Mansur, Pte del equipo mendocino. pic.twitter.com/9QamsbWCLc
— Germán García Grova (@GerGarciaGrova) January 8, 2026
Μάλιστα, ο έγκυρος ρεπόρτερ επισημαίνει πως η Γοδόι Κρουζ δεν επιθυμεί να έχει κάποιου είδους συνιδιοκτησία για τον 20χρονo παίκτη, με τις αξιώσεις της ομάδας να ανέρχονται στα 14 εκατομμύρια δολάρια, όπως επισήμανε και ο πρόεδρος, Χοσέ Μανσούρ.
Την πρόταση του Παναθηναϊκού είχε αποκαλύψει λίγη ώρα πριν ο Σεμπάστιαν Σρουρ, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας είχε ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του ότι υπάρχει συμφωνία με τη Ρίβερ Πλέιτ.