«Η ΑΕΚ δοκίμασε 17χρονο Σουηδό επιθετικό»

Ο 17χρονος Σουηδός επιθετικός, Ντάριν Χαβέζ, δοκιμάστηκε για μία εβδομάδα από την ΑΕΚ στα Σπάτα σύμφωνα με ΜΜΕ της πατρίδας του.

Σύμφωνα με τη σουηδική ιστοσελίδα «Fotbolltransfers.com» η ΑΕΚ έφερε πρόσφατα στην Ελλάδα 17χρονο επιθετικό για δοκιμές στα Σπάτα.

Ο λόγος για τον Ντάριν Χαβέζ από τη Σουηδία ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν πέρσι με την Κ17 της Ντέγκερφορς έχοντας 54 γκολ σε 31 ματς ενώ είχε και 11 ματς με 4 γκολ στην Κ19.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ Novibet: «Δεν υπήρξε ποτέ καμία διαπραγμάτευση με τον κ. Θοδωρή Καρυπίδη για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ»

Στο δημοσίευμα πάντως αναφέρεται πως πιθανότερος προορισμός του είναι η ΓΚΑΪΣ, αν και ο ίδιος περιμένει ακόμη την απάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ για το αν θα γίνει δεκτός στις ακαδημίες της.

Σε δηλώσεις του ο Χαβέζ κάνει λόγο για μία διασκεδαστική εμπειρία στην Αθήνα και τονίζει πως «Πρώτα τσεκάρουν και μετά δίνουν απάντηση. Συνεχίζω τις προπονήσεις και θα δούμε πως θα πάει, αλλά έχω ένα καλό προαίσθημα ότι τα πράγματα πήγαν καλά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από