Χιμένεθ: «Απαγορευτικό αυτό που κάναμε σήμερα – Να ψάξουμε τις λύσεις και όχι δικαιολογίες»

Ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του είπε χαρακτηριστικά πως οι παίκτες του απαγορεύεται να είναι τόσο αφελείς...

O Άρης κατάφερε να ισοφαριστεί στο ματς με τον Λεβαδειακό, σε ένα ματς που ήταν καλύτερος και πιο απειλητικός από τον αντίπαλό του, με τον Μανόλο Χιμένεθ να στέκεται στην αφέλεια που έδειξαν οι παίκτες του.

Χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής ανέφερε πως είναι απαγορευτικό οι παίκτες του να είναι τόσο αθώοι και να μην παίρνουν τη νίκη εξαιτίας δικών τους λαθών.

Διαβάστε επίσης: Σόκαρει ο Γκασκόιν με την περιγραφή της περιπέτειας της υγείας του

Αναλυτικά όσα είπε ο Χιμένεθ:

«Είναι απαγορευτικό να είμαστε τόσο αθώοι και αφελείς, μετά από ένα τόσο καλό παιχνίδι που κάναμε με τον Λεβαδειακό, παραχωρήσαμε βαθμούς από δική μας αφέλεια.

Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλά να ψάξουμε τις λύσεις στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας», πρόσθεσε σε ερώτηση για τη βαθμολογική θέση του Άρη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από