Δεύτερη επιστροφή και τρίτη θητεία για τον Φάρλεϊ Ρόσα που είναι και πάλι ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού.
Επίσημη έγινε από το απόγευμα της Πέμπτης (29/1) η επιστροφή Φάρλεϊ Ρόσα στον Παναιτωλικό.
Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από την Κίνα πριν μερικές μέρες και γύρισε σε ένα πολύ γνώριμο για εκείνον περιβάλλον, αφού θα φορέσει για τρίτη φορά τη φανέλα των «καναρινιών».
Διαβάστε επίσης: Ο Μπάρτλεϊ «έσβησε» ήδη τον Χέιλ και οδηγεί την ΑΕΚ δικαιώνοντας τον Σάκοτα (pic & vids)
Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:
«Ο Φάρλεϊ Ρόσα (Farley Rosa) επιστρέφει στον Παναιτωλικό στον οποίο έχει καταγράψει ήδη δύο επιτυχημένες θητείες. Από το καλοκαίρι του 2016 για δύο σεζόν και το πρώτο εξάμηνο του 2020. Με τον Τίτορμο έχει 74 συμμετοχές, 14 γκολ και 15 ασίστ.
Τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε με την GD GZ-Power στην Κίνα (31 συμμετοχές, με 15 γκολ και 5 ασίστ). Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που έγινε πριν λίγες ημέρες 32 ετών, υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας!».