Όλο και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό είναι ο Χάβι Ερνάντεθ με την Αλ Αράμπι να επισημοποιεί την αποχώρησή του και να ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα
Όπως όλα δείχνουν ο Χάβι Ερνάντεθ πλησιάζει στον Παναθηναϊκό, αφού η ομάδα στην οποία παίζει από το ξεκίνημα της σεζόν ως δανεικός ανακοίνωσε την αποχώρησή του.
Ο 27χρονος Ισπανός αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, ανήκει στη Λεγανές και από την αρχή της σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Αλ Αραμπί του Κατάρ, ως δανεικός, ωστόσο η επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη, έφερε το τέλος του δανεισμού του.
Αυτή πρόκειται να είναι η έκτη μεταγραφή των Πράσινων, μετά από αυτές των Τεττέη, Παντελίδη, Κοντούρη, Τσάβες και Αντίνο, ενώ «κλεισμένος» θα πρέπει να θεωρείται και ο Μούσα Σισοκό, ο οποίος θα συνεργαστεί ξανά με τον Ράφα Μπενίτεθ.
Ποιος είναι ο Χάβι Ερνάντεθ
Ο Χάβι Ερνάντεθ είναι προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς ωστόσο να έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα της Βασίλισσας. Από’ κει και πέρα έχει φορέσει τις φανέλες των Λεγανές, Τζιρόνα και Κάντιθ, στην Ισπανία, με πάνω από 180 ματς σε La Liga και La Liga 2.