Άρης : Νοκ άουτ ο Μάβραϊ

Εκτός αποστολής έμεινε ο 33χρονος διεθνής Αλβανός αμυντικός.

O Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης (30/09, 7 μ.μ.) με πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης. Στη συνέχεια, ο Πάκο Ερέρα ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα και μεταξύ των 18 ονομάτων που την αποτελούν δεν συμπεριλαμβάνεται αυτό του Μεργκίμ Μάβραϊ, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Ο έμπειρος στόπερ παραμένει από χτες το βράδυ στο νοσοκομείο και αισθάνεται εξαντλημένος, ενώ βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ :

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (30/09, 19:00), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Colazo, Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Martinez, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης.

* Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας είναι ο Mergim Mavraj, ο οποίος έμεινε εκτός, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα».

https://twitter.com/ARIS__FC/status/1045996965123805185

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από