Απόλλων: Χωρίς Μάντζιο απέναντι στον Πανιώνιο

Ο έμπειρος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τέθηκε νοκ-άουτ από την αυριανή αναμέτρηση με τους Κυανέρυθρους – Στην αποστολή ο Τζανετόπουλος.

Τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής (16:00) θα υποδεχθεί στη Ριζούπολη τον Πανιώνιο, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η Ελαφρά Ταξιαρχία το απόγευμα του Σαββάτου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και μετά το τέλος της προπόνησης ο Αλμπέρτο Μοντεαγούδο ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους Κυανέρυθρους.

Σε αυτή δεν βρίσκονται τα ονόματα των Βαγγέλη Μάντζιου, Γιάννη Στάθη και Κονέ. Ο έμπειρος επιθετικός έχει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, ενώ οι άλλοι δύο έμειναν εκτός για λόγους τακτικής. Αντίθετα στην 18άδα βρίσκεται συμπεριλήφθηκε ο Τζανετόπουλος, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά στο πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αναλυτικά, η αποστολή του Απόλλωνα αποτελείται από τους: Χουάντερσον, Βάσιτς, Λούκιτς, Τζανετόπουλο, Βαφέα, Κοντοέ, Ναδάλες, Οριουέλα, Γκονζάλες, Ντ’ Ούρσο, Μπεντινέλι, Πέδρο, Ντεφεντερίκο, Ακόστα, Ελ Χέλβε, Τριάδη, Σικαμπάλα και Γκαρός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από