Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Τσιριβέγια, μέρος του προγράμματος ο Σισοκό

Η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε, με τον Σισοκό να βγάζει μέρος του προγράμματος και τον Τσιριβέγια να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκριση στους «16» του Europa League, επέστρεψε στις προπονήσεις στο Κορωπί ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη (1/3).

Ευχάριστα νέα για τους Πράσινους, καθώς μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Σισοκό, ενώ ο Τσιριβέγια ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα και οι οι Μανώλης Σιώπης και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Απογευματινή προπόνησης περιελάμβανε το πρόγραμμα την επομένη της σπουδαίας πρόκρισης στους «16» του Europa League. Όσοι αγωνίστηκαν περισσότερο από 45 λεπτά στη ρεβάνς κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Μέρος του προγράμματος πήρε με την ομάδα ο Μούσα Σισοκό. Ο Πέδρο Τσιριβέγια ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο. Ατομικό έκαναν και οι Ντέσερς, Κώτσιρας ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Σιώπης, Πάλμερ – Μπράουν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από