«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Ενσίμπα» (vid)

Σύμφωνα με αφρικανικό μέσο, ο Ολυμπιακός φέρεται να παρακολουθεί την περίπτωση του Στίβεν Ενσίμπα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει αποκλειστικά το μυαλό του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League, όμως τα σενάρια για μεταγραφές και στόχους ενόψει καλοκαιριού συνεχίζονται στο εξωτερικό.

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκε τις τελευταίες ώρες στο εξωτερικό είναι αυτό του Στίβεν Ενσίμπα, που φέρεται να κοιτάζουν οι Πειραιώτες.

Σύμφωνα με το «africafoot», οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα. Πρόκειται για έναν 29χρονο επιθετικό, ο οποίος διανύει εξαιρετική σεζόν με 13 γκολ και τέσσερις ασίστ, σε 38 εμφανίσεις με τη ρουμανική ομάδα φέτος.

Οι εμφανίσεις του, έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, με το εν λόγω μέσο, να κάνει λόγο και για κρούση του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει το αφρικάνικο μέσο, οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Κραϊόβα και ενδέχεται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού, λήγει το 2027 και η χρηματιστηριακή του αξία, ανέρχεται στις 800.000 ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από