Πρόβλημα στον Ολυμπιακό με τον Παναγιώτη Ρέτσο που συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα πρέπει να μείνει εκτός σε ένα από τα δύο τελευταία ματς πριν τα πλέι οφ.
Στο 44ο λεπτό του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Ρέτσος είδε κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και έφτασε τις τρεις συνολικά στο πρωτάθλημα.
Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνει εκτός σε ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Είτε στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ είτε στο εντός με την ΑΕΛ Novibet, με την τελική απόφαση να ανήκει φυσικά στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Διαβάστε επίσης: Παπαδόπουλος: «Δεν σέβονται την προσπάθεια του Λεβαδειακού – Στόχος οι θέσεις 5-8»
Υπενθυμίζουμε πως οι κάρτες της κανονικής περιόδου μηδενίζονται στα πλέι οφ και εκεί το… κοντέρ ξεκινά να γράφει από την αρχή. Εκτός και αν κάποιος συμπληρώσει στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Τότε θα εκτίσει αυτόματα στην πρεμιέρα των πλέι οφ.