Στο ματς με την Κηφισιά ο Παναιτωλικός γιορτάζει έναν αιώνα ζωής και οι οπαδοί του φρόντισαν για μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με συνθήματα, κορεό και τραγούδι.
Με παιχνίδι γιορτάζει ο Παναιτωλικός τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής. Η ομάδα του Αγρινίου υποδέχεται την Κηφισιά για την 24η αγωνιστική ανήμερα των ιστορικών της γενεθλίων και το γήπεδο φόρεσε τα καλά του.
Οι οπαδοί της ομάδας έκαναν sold out ενώ άνοιξε για πρώτη φορά μετά από 2,5 χρόνια το μεγαλύτερο τμήμα της μικρής κερκίδας που ήταν κλειστή λόγω ανακασκευής. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου φόρεσαν την επετειακή φανέλα για τα 100 χρόνια ενώ με την είσοδο της ομάδας την παράσταση έκλεψε το κορεό.
Διαβάστε επίσης: Οι δύο όψεις του νομίσματος για τον Παναθηναϊκό – Από την Λιβαδειά ως την Ανδαλουσία
Σε αυτό αποτυπώνονταν οι σταθμοί της ιστορίας της ομάδας σε αυτή την πορεία του ενός αιώνα ενώ όλοι όσοι βρίσκονταν στις κερκίδες ανέμιζαν σημαιάκα στα χέρια τους. Μέρος της γιορτής υπήρξε ως έναν βαθμό και η Κηφισιά.
Αυτό καθώς πριν τη σέντρα η ομάδα της Αθήνας τίμησε τον Παναιτωλικό, με τον αθλητικό διευθυντή των φιλοξενούμενων, Άγγελο Μπασινά, να παραδίδει τιμητική πλακέτα και φανέλα με τον Τίτορμο στο μέλος του Δ.Σ. των γηπεδούχων, Γιώργο Σωτηρόπουλο.