Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα με τους τραυματίες

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να περιμένει και επιστροφές.

Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό ο ΠΑΟΚ δεν έχει παιχνίδι μεσοβδόμαδα και έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα μπορεί να δουλέψει αρκετές μέρες ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό την Κυριακή.

Μετά το χθεσινό ρεπό οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν στις προπονήσεις και ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει σταδιακά επιστροφές τραυματιών στο κανονικό πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης: Κουρεύτηκε και έγινε αγνώριστος: Ο Χίφι με νέο μαλλί κόντρα στον Ολυμπιακό (pic)

H ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο μαραθώνιος των συνεχόμενων αγώνων τελείωσε το βράδυ της Κυριακής με το ντέρμπι στον Πειραιά. Πλέον το αγωνιστικό τμήμα έχει μπροστά του τη μάχη με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα.

Η προετοιμασία για το επικείμενο παιχνίδι ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης (10.03) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε μέρος της κανονικής προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ο Γίρι Παβλένκα δούλεψε μόνος του στο γήπεδο, ενώ οι Γιώργος Γιακουμάκης , Τζόντζο Κένι και Αντρίγια Ζίβκοβιτς υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Την Τετάρτη (11.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από