Με τρεις απουσίες συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ

Στο τακτικό κομμάτι το βάρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ ο οποίος συνεχίζει να έχει τρεις απουσίες ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς τους Τζόντζο Κένι, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Σουαλιό Μεϊτέ συνεχίζει ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για την πρεμιέρα των playoffs κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Το βάρος του προγράμματος της Παρασκευής έπεσε στο τακτικό κομμάτι, με τον Δικέφαλο να ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Οι πέντε παράγοντες που θα κρίνουν την τύχη της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Δύο μέρες πριν την πρεμιέρα των Play Offs της Super League η προετοιμασία της ομάδας φτάνει στο τέλος, με το βάρος να πέφτει στο τακτικό κομμάτι.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (03.04) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, στη συνέχεια η ομάδα δούλεψε στο τακτικό κομμάτι και πιο συγκεκριμένα στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Οι Σουαλιό Μεϊτέ και Τζόντζο Κένι δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (04.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από