Κλήθηκε στην εθνική Ισλανδίας ο Κρίστινσον της ΑΕΛ

Ο τερματοφύλακας της Λάρισας, Ογκμουντούρ Κρίστινσον, βρίσκεται μεταξύ των κλήσεων στην εθνική Ισλανδίας για τα ματς με Γαλλία και Ελβετία, όπως φυσικά και οι Φινμπόργκαρσον, Τρίστασον.

Ο τερματοφύλακας της Λάρισας, Ογκμουντούρ Κρίστινσον, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Ισλανδίας για το φιλικό ματς της Πέμπτης (11/10) στη Γαλλία με αντίπαλο τους «τρικολόρ» και το παιχνίδι στο πλαίσιο του Nations League τη Δευτέρα (15/10) απέναντι στην Ελβετία.

Ο Έρικ Χάμρεν εμπιστεύεται τον γκολκίπερ των Βυσσινί και τον συμπεριλαμβάνει διαρκώς στις κλήσεις του, έτσι ο 29χρονος θα αναχωρήσει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Δευτέρας (08/10, 19:00) με αντίπαλο την Ξάνθη για την 6η αγωνιστική της Superleague.

Ο Κρίστινσον υπολογίζεται ως εναλλακτική επιλογή, πίσω από τον Χάνες Χάλντορσον, ο οποίος είχε τα γάντια του βασικού και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Από τις κλήσεις του Χάμρεν δεν λείπουν ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Φινμπόγκαρσον, ο πρώην εξτρέμ της ΑΕΚ, Άρνορ Τρίστασον, αλλά και τα μεγάλα αστέρα των Ισλανδών, όπως ο Γκίλφι Σίγκουρντσον της Έβερτον.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από