Παναθηναϊκός: Εν αναμονή των πρώτων χρημάτων από Παϊρότζ

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πως περιμένει μες τη βδομάδα τα πρώτα χρήματα από τον Παϊρότζ Πιεμπονγσκάντ.

Εβδομάδα εξελίξεων αυτή που έρχεται για τον Παναθηναϊκό όσον αφορά την υπόθεση αλλαγής σελίδας στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ. Ο Παϊρότζ Πιεμπονγσάντ φέρεται να ενημέρωσε τον Γιάννη Αλαφούζο πως έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες και άμεσα θα μεταφερθούν στα ταμεία της ΠΑΕ τα πρώτα χρήματα για τη συμφωνία.

Αρχικά θα καταβάλει πιθανότατα 1 εκατ. ευρώ για τις άμεσες ανάγκες της ομάδας και στο επόμενο διάστημα ακόμη 1,5 εκατ. ευρώ όπως είχε δεσμευτεί εδώ και καιρό στον Γιάννη Αλαφοούζο. Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» ρώτησαν τον Αλαφούζο για το θέμα των πληρωμών, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να αναφέρει πως για την ώρα θα καταβάλει χρήματα διότι περιμένει το έμβασμα του Ταϊλανδού.

Βέβαια αν και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα δεν εμφανιστούν τα χρήματα από τον Παϊρότζ, θα πρέπει ο Αλαφούζος θα πρέπει να προγραμματίσει τις επόμενες κινήσεις του με τη διοίκηση, καθώς μέσα στον μήνα βρίσκονται υποχρεώσεις πληρωμών και διακανονισμών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από