STOIXIMAN SUPERLEAGUE
Στο γήπεδο της Λεωφόρου για να δουν από κοντά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός βρίσκονται οι Γιάννης και Γιώργος Βαρδινογιάννης - Δείτε φωτογραφίες
Σε εξέλιξη είναι το ντέρμπι «αιωνίων» Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, σε μία αναμέτρηση η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play offs 1-4 της Stoiximan Super League.
Μεταξύ των παρευρισκομένων βρίσκονται και δύο επώνυμοι, τα ονόματα των οποίων είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ιστορία του «τριφυλλιού». Ο λόγος φυσικά για τον «Τζίγγερ», Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον «Καπετάνιο», Γιώργο Βαρδινογιάννη. Δίπλα τους είναι και ο Βέλιμιρ Ζάετς, ενώ στο γήπεδο βρίσκεται -μεταξύ άλλων- και ο Δημήτρης Διαμαντίδης!
Το παιχνίδι αυτό έχει ιστορική σημασία και τεράστια συναισθηματική φόρτιση, καθώς είναι το τελευταίο ντέρμπι «αιωνίων» στο γήπεδο της Λεωφόρου.
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από