Χωρίς Λόπες και Τσοκάνη στη Κέρκυρα ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός θα ταξιδέψει στη Κέρκυρα για το αυριανό ματς με την ομώνυμη ομάδα χωρίς να έχει στην αποστολή τους τραυματίες, Λόπες και Τσοκάνη. Η ομάδα του Αγρινίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΑΟΚ σήμερα και ο Μάκης Χάβος μετά την προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο νησί των «Φαιάκων». […]

Ο Παναιτωλικός θα ταξιδέψει στη Κέρκυρα για το αυριανό ματς με την ομώνυμη ομάδα χωρίς να έχει στην αποστολή τους τραυματίες, Λόπες και Τσοκάνη.

Η ομάδα του Αγρινίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΑΟΚ σήμερα και ο Μάκης Χάβος μετά την προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο νησί των «Φαιάκων».

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δε θα έχει στη διάθεση του τον Λόπες, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τον Τσοκάνη που ταλαιπωρείται με πρόβλημα στο γαστροκνήμιο και τρέχει να προλάβει το ματς Κυπέλλου.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Κυριακίδης, Τσέναμο, Κουσιάδης, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Μόρας, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Παρράς, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μιχάι, Μοράρ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από