Χωρίς πέντε παίκτες ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην μπορεί να υπολογίζει σε πέντε παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική της Super League (3/5. 19.00) με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη, η καθεμία για τους δικούς της λόγους. οι ερυθρόλευκοι για να μείνουν ζωντανοί στην κούρσα του πρωταθλήματος και ο Δικέφαλος του Βορρά για να βγει από το πολύ κακό διάστημα στο οποίο βρίσκεται τώρα τελευταία, μετά και την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στη Νέα Μεσημβρία και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε αρκετά στην τακτική με τους παίκτες, ενώ έγινε ειδικό πρόγραμμα και για τις στατικές φάσεις χωρίς ο Ρουμάνος τεχνικός να ανακοινώσει αποστολή για το ματς με τους «ερυθρόλευκους», όπως συνηθίζει άλλωστε.

Διαβάστε επίσης: Η Euroleague εξετάζει σοβαρές αλλαγές στον πειθαρχικού κώδικα – Στο τραπέζι και ο ισόβιος αποκλεισμός

Οι Δημήτρης Χατσίδης, Ντέγιαν Λόβρεν, Γιώργος Γιακουμάκης, Κίριλ Ντεσπόντοφ και Μαντί Καμαρά συνέχισαν τη θεραπεία που ακολουθούν και δεν υπολογίζονται για το κυριακάτικο ντέρμπι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από