Μέγερι: «Ομαδικό πνεύμα» (pic)

Ο Μπάλας Μέγερι δημοσίευσε μια φωτογραφία από μία καφετέρια με αρκετούς συμπαίκτες του από τον Ατρόμητο δείχνοντας το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος έχει ξεκινήσει εκπληκτικά τη σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League έχει χάσει μόλις δύο βαθμούς σε έξι ματς και βρίσκεται στην κορυφή με 16 πόντους ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ, που ναι μεν έχει τους ίδιους βαθμούς αλλά κουβαλάει και ένα -2 από την περσινή σεζόν.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι είναι απολαυστική και έχει δέσει ιδανικά με τον Αυστριακό τεχνικό να έχει δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα όπως αποδεικνύεται κι από την παρακάτω φωτογραφία. Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας της ομάδας του Περιστερίου, Μπάλας Μέγερι ανέβασε μια φωτογραφία με τους περισσότερους συμπαίκτες του από μια καφετέρια όπου οι παίκτες του Ατρόμητου εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό τους.

Ο Ούγγρος γκολκίπερ έγραψε στη λεζάντα «ομαδικό πνεύμα» και μαζί του στη φωτογραφία βρίσκονται οι Μπρούνο, Ουγκραιολι, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Βασιλακάκης, Χατζηϊσαϊας, Γιαννούλης, Μανούσος, Μάντσον, Ενσικουλού και Μπουσουλατζιτς.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από