«Ο Περέιρα περιμένει πρόταση ανανέωσης από την ΑΕΚ – Ατλέτικο Μινέιρο και Βάσκο ντα Γκάμα τον διεκδικούν»

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην Αργεντινή για το μέλλον του Ρομπέρτο Περέιρα - Η ανανέωση με την ΑΕΚ και οι ομάδες της Αργεντινής που τον τσεκάρουν.

Αβέβαιο μοιάζει το μέλλον του Ρομπέρτο Περέιρα στην ΑΕΚ, με τον 35χρονο μέσο να μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι από την Ένωση.

Στην περίπτωσή του αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στα social media o Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, που αποκάλυψε πως ο παίκτης περιμένει πρόταση από την Ένωση, για να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Διαβάστε επίσης : Η ατάκα του Έμερι για τον Ολυμπιακό με αφορμή τον τελικό του Europa League

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος του TyC Sports αναφέρθηκε και στις ομάδες που τον έχουν στα υπόψιν τους στην Αργεντινή. Αυτές είναι οι Ατλέτικο Μινέιρο και Βάσκο ντα Γκάμα, οι οποίες θα διεκδικήσουν τον Περέιρα, αν δεν έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ και αποχωρήσει.

Τα δεδομένα για Περέιρα

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί πως όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το ραντεβού που θα υπάρξει στην Αθήνα μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ και της πλευράς του Περέιρα, με την πρόθεση της Ένωσης να είναι η παραμονή του παίκτη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από