Από βδομάδα νέες επαφές για τις ανανεώσεις

Με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη των Λούμπος Μίχελ και Μάριο Μπράνκο θα ξεκινήσει ένας ακόμα γύρος επαφών με τους παίκτες που τα συμβόλαια τους λήγουν το καλοκαίρι του 2019.

Τι επόμενες ημέρες θα υπάρξει ένας νέος γύρος επαφών με τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και μέσα στις προθέσεις της διοίκησης είναι να έχει ολοκληρώσει τις επαφές και να προχωρήσει σε ανακοινώσεις μέσα στο προσεχές διάστημα, με τους περισσότερους από τους παίκτες. Αυτό θα γίνει με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη των Λούμπος Μίχελ και Μάριο Μπράνκο που «τρέχουν» εδώ και μέρες όλες τις υποθέσεις τις ομάδας που σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αυτοί που βρίσκονται πιο κοντά στο να υπογράψουν την ανανέωση των συμβολαίων τους είναι οι Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ και Κάνιας. Μ’ αυτούς τους τέσσερις θα γίνει μια τελευταία κουβέντα. Αν υπάρξει διαφορά τότε στο παιχνίδι θα μπει η οικογένεια Σαββίδη που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στον ΠΑΟΚ. Για τον Μπίσεσβαρ, όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr για τις επαφές με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και με τους νέους όρους της συνεργασίας, το θέμα του αναμένεται να προχωρήσει από τις αρχές Νοεμβρίου, όταν έρθει εκ’ νέου ο ατζέντης του στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις.

Σ’ αυτό το διάστημα στον ΠΑΟΚ θα «τρέξουν» και την υπόθεση – ανανέωσης της συνεργασίας με τον Πασχαλάκη, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2019. Με τον διεθνή τερματοφύλακα, που έχει νέο εκπρόσωπο το τελευταίο διάστημα, έγινε μία πρώτη επαφή, προ ημερών, χωρίς να υπάρξει οριστικό αποτέλεσμα. Στο Δικέφαλο, εκτιμούν την αγωνιστική άνοδο του 29χρονου τερματοφύλακα και την πολύτιμη συνεισφορά που είχε σε παιχνίδια δίνοντας βαθμούς στην ομάδα και θέλουν να τον ανταμείψουν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από