«Μίστα και Βρουσάι θα συνεχίσουν στη Ρίο Άβε, εκτός αν… έρθει ο Ολυμπιακός και τους αρπάξει»

Η «Abola» ασχολείται σε ρεπορτάζ της με το μέλλον των Βρουσάι και Μίστα, βάζοντας στο... κάδρο τον Ολυμπιακό

Δημοσίευμα στην Πορτογαλία επαναφέρει δύο ονόματα στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Μάριο Βρουσάι και Τσέζαρι Μίστα, με την «Abola» να αναλύει τα δεδομένα σχετικά με το μέλλον των δύο παικτών.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του γνωστού και έγκριτου πορτογαλικού Μέσου αναφέρει πως οι Βρουσάι και Μίστα προετοιμάζονται για την τέταρτη σεζόν τους με τη φανέλα της Ρίο Άβε. Εκτός και αν ο Ολυμπιακός, όπως τονίζουν από τη χώρα της Ιβηρικής, αποφασίσει να ασχοληθεί με την περίπτωσή τους και… έρθει να τους αρπάξει από την πορτογαλική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη στη Σερβία για την πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ομπράντοβιτς

Αναλυτικά όσα γράφει η «Abola» για τους Μίστα και Βρουσάι:

«Ο προαναφερθείς Έλληνας αμυντικός και ο Πολωνός τερματοφύλακας έχουν συμβόλαιο με τη Ρίο Άβε μέχρι τον Ιούνιο του 2027 και προετοιμάζονται για την τέταρτη σεζόν τους φορώντας τα χρώματα του συλλόγου, εκτός αν… έρθει ο Ολυμπιακός να τους αρπάξει.

Και οι δύο παίκτες έχουν συνδεθεί με τον γίγαντα σύλλογο που ανήκει στον Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος είναι επίσης ο πλειοψηφικός μέτοχος της Ρίο Άβε», καταλήγει το εν λόγω ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από