Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την απόκτηση του Βίκτορ Κρίστιανσεν, προκειμένου να ενισχύσει τη θέση του αριστερού μπακ
Ο Παναθηναϊκός «τρέχει» τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, καθώς ήδη έχει κλείσει τους Στέφαν Ντε Φράι και Ελμίν Ραστόντερ.
Οι «πράσινοι», ωστόσο, δεν σταματούν εκεί, καθώς φουλάρουν τις μηχανές και για την περίπτωση του Βίκτορ Κρίστιανσεν της Λέστερ. Ο Τζέικομπ Νίστρουπ εισηγήθηκε την απόκτηση του 23χρονου αριστερού μπακ από την αγγλική ομάδα, με τον Δανό προπονητή να γνωρίζει καλά τον Κρίστιανσεν από τη συνεργασία τους στην Κοπεγχάγη.
Διαβάστε επίσης: Ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του τον Μπαντιό για τρία χρόνια
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των πολλαπλών τραυματισμών του Κρίστιανσεν την περσινή χρονιά, στο «τριφύλλι», για να διασφαλίσουν πλέον ότι ο παίκτης είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θα φροντίσουν να περάσει από ειδικό κέντρο για να εξεταστεί το γόνατό του και να εξασφαλιστεί ότι πλέον είναι όλα καλά.
Υπενθυμίζεται ότι η Λέστερ απέκτησε τον Δανό ακραίο αμυντικό από την Κοπεγχάγη έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ και ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τις «αλεπούδες» έως το 2028.