Στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Άμραμπατ: «Μου λείπει η ΑΕΚ και η Νέα Φιλαδέλφεια»

Σε δηλώσεις του, κατά την επίσκεψή του στον Άπελντοορν, ο Νορντίν Άμραμπατ εξέφρασε πόσο του λείπει η ΑΕΚ

Ο Νορντίν Άμραμπατ έκανε αιφνίδια επίσκεψη στην αποστολή της ΑΕΚ στο Άπελντοορν, όπου και πραγματοποιεί την προετοιμασία της. Η απρόσμενη επίσκεψη του Μαροκινού έφερε χαμόγελα στους ανθρώπους της Ένωσης. Άλλωστε είχε φορέσει τα κιτρινόμαυρα για τέσσερεις σεζόν.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός συνομίλησε με τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων ενώ δεν παρέλειψε να αστειευτεί και με τους παλιότερους παίκτες της ομάδας, που τους γνωρίζει από την συνύπαρξή τους στο σύλλογο.  Συνομίλησε ακόμα και με τον Χαβιέ Ριμπάλτα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, το rebalancing και το απευθείας εισιτήριο στη League Phase του Champions League 2027-28 (pic)

Κατά την αποχώρησή του από το προπονητικό κέντρο που προετοιμάζεται η ΑΕΚ, μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε: «Μου λείπει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ομάδα, η ατμόσφαιρα. Μου λείπουν τα πάντα από την ΑΕΚ όσα έζησα. Να υποστηρίζετε την ΑΕΚ!».

Ο 39χρονος άσος κατά τη θητεία του στην Ένωση κατέγραψε 113 εμφανίσεις, σκοράροντας 22 γκολ και μοιράζοντας 17 ασίστ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ζέρβας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από