Σύμφωνα με δημοσίευμα Ολυμπιακός και Λας Πάλμας τα βρήκαν ώστε ο Χεφτέ Μπετανκόρ να συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική ομάδα ως ελεύθερος.
Σε συμφωνία με τη Λας Πάλμας ήρθε ο Ολυμπιακός ώστε ο Χεφτέ Μπετανκόρ να συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική ομάδα.
Ο 33χρονος, ύψους 1,86μ. Ισπανός επιθετικός είχε συμβόλαιο με τους Πειραιώτες ως τις 30 Ιουνίου του 2027, ωστόσο δεν αναμένεται να το εξαντλήσει καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να τον αφήσουν ελεύθερο.
Διαβάστε επίσης: Τα βρήκαν Άρσεναλ και Ατλέτικο για τον Άλβαρες: Ποιον παίκτη δίνουν οι Άγγλοι- Αρνείται ο Αργεντινός που θέλει Μπαρτσελόνα (pic)
Πέρσι ο Μπετανκόρ αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλμπαθέτε πραγματοποιώντας μια γεμάτη σεζόν με 43 συμμετοχές στις οποίες είχε 18 γκολ και μία ασίστ.
Επίσης ο Μπετανκόρ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Πανσερραϊκό στον οποίο έχει γράψει τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του, αλλά και τα περισσότερα γκολ (49 – 25), σε Κλουζ, Φαρούλ, Βολουντάρι Ριέντ και Πάφο.
El delantero Jefté Betancor llegará a la @UDLP_Oficial a coste cero tras alcanzar un acuerdo con Olympiacos para su traspaso, según adelanta @__AngelGarcia__
▪️La temporada pasada jugó cedido en el @AlbaceteBPSAD pic.twitter.com/WxZmLbFTZD
— solofichajes123 (@solofichajes123) July 21, 2026