Σύμφωνα με το CNN Brazil, ο ΠΑΟΚ και η Κλαμπ Μπριζ έχουν στο στόχαστρο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κορίνθιας.
Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει απλώσει τα «δίχτυα» του και στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, καθώς το όνομα του νεαρού ταλέντου της Κορίνθιανς, Ντιεγκίνιο… παίζει δυνατά για τον «δικέφαλο».
Σύμφωνα με το CNN Brazil, οι Θεσσαλονικείς παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του 18χρονου ποδοσφαιριστή και εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν επίσημη πρόταση. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η μεταγραφή μαζί με τα μπόνους αναμένεται να φτάσει πάνω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Στο παιχνίδι για την απόκτηση του νεαρού δεν βρίσκεται μόνο ο ΠΑΟΚ, καθώς και η Κλαμπ Μπρίζ κινείται για την απόκτησή του προσφέροντας περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Ντιεγκίνιο θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 33 συμμετοχές με τη φανέλα της Κορίνθιας, έχοντας στο ενεργητικό του δύο τέρματα και ισάριθμες ασίστ.