Η Καρταχίνες ανακοίνωσε πως ο Κρίστοφερ Νούνιες θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρομήτου.
Ο Κρίστοφερ Νούνιες είναι προ των πυλών για τον Ατρόμητο, αφού η Καρταχίνες ανακοίνωσε τη συμφωνία με τους Περιστεριώτες. Η ομάδα της Δυτικής Αθήνας ήρθε σε πλήρη συμφωνία με αυτήν από την Κόστα Ρίκα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.
Ο 28χρονος άσος επιστρέφει στην Ελλάδα αυτή τη φορά για λογαριασμό του «Αστεριού». Προηγουμένως είχε αγωνιστεί στη Λαμία όπου και σημείωσε 116 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ. Πριν οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του, πρώτα ανανέωσε με την Καρταχίνες έως το 2028 και μετά δόθηκε δανεικός με την ομάδα του Ατρομήτου να έχει και ευνοϊκή οψιόν αγοράς του Κοσταρικανού.
Διαβάστε επίσης: Η Euroleague αποθέωσε τον Κέντρικ Ναν: «Πάντα αφήνει το στίγμα του» (vid)
Ο Νούνιες είναι επίσης διεθνής με την Κόστα Ρίκα έχοντας καταγράψει 15 συμμετοχές και κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι η ένταση και ο καλός χειρισμός της μπάλας.
Στα αγωνιστικά, επόμενο φιλικό για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (25/7) στις 18:30, με τη Μαρκό στο Μαρκόπουλο. Τη Δευτέρα (27/7) ο Ατρόμητος θα αναχωρήσει για την Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Ζέρβας