Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-2 στο τέλος από την Άλκμααρ, ωστόσο αυτό που... καίει τους Πειραιώτες είναι η κατάσταση του Σάλιακα και του Έσε. Ποια είναι τα νεότερα από τους δύο παίκτες.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-2 από την Άλκμααρ στην Ολλανδία στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του με τη Ναϊμέγκεν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με το πρώτο ματς να είναι στο Καραϊσκάκη στις 4/8.
Οι ερυθρόλευκοι έχασαν από το παιχνίδι τον Σαντιάγκο Έσε, ο οποίος ζήτησε αλλαγή στο 36ο λεπτό της συνάντησης, όταν και αισθάνθηκε ενοχλήσεις και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου με τον Μασούρα να παίρνει τη θέση του.
Ποια είναι τα νεότερα που έχει ο Ολυμπιακός για Έσε και Σάλιακα
Τα νεότερα για τον Αργεντινό μέσο είναι πως έχει υποστεί ελαφριά κάκωση, ένα πρόβλημα που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι ικανό να τον κρατήσει μακριά από το πρώτο παιχνίδι με τους Ολλανδούς.
Ο Μανώλης Σάλιακας που επίσης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 60′, υποφέρει από κράμπες, άρα ούτε εκείνος έχει κάτι σοβαρό. Μάλιστα το αξιοσημείωτο με τον Έλληνα δεξιό μπακ είναι πως θέλησε να συνεχίσει κανονικά στο παιχνίδι, ωστόσο προτιμήθηκε να γίνει αλλαγή καθώς ο Μεντιλίμπαρ δεν ήθελε να ρισκάρει το παραμικρό.
Μόλις πέρασε στον πάγκο αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του για την προσπάθειά του στο ματς. Συν τοις άλλοις από κράμπες υπέφεραν στο τέλος του ματς και οι Μπρούνο και Κάρμο, ωστόσο άπαντες θα είναι παρόντες στην προπόνηση της ερχόμενης Τρίτης (28/7).