Οι Αμερικανοί έκαναν νέα προσέγγιση στον Ολυμπιακό για τον Αντρέ Λουίς. Πόσα χρήματα προσφέρουν.
Η ομάδα του Κάνσας επέστρεψε με νέα πρόταση για τον Αντρέ Λουίς και φαίνεται αποφασισμένη να τον αποκτήσει, προσφέροντας αρκετά χρήματα στον Ολυμπιακό.
Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Άλκμααρ. Ο ίδιος είχε μια συζήτηση με τον Μεντιλίμπαρ και αποφασίστηκε να μείνει εκτός, έχοντας ενημερωθεί πως η ομάδα από τις ΗΠΑ επέστρεψε με σκοπό να τον κάνει δικό της.
Διαβάστε επίσης: Όταν ο Χεζόνια αυτοαναιρείται: Τι έλεγε στο παρελθόν για πιθανή επιστροφή στο NBA
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σπόρτινγκ Κάνσας επέστρεψε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με νέα προσφορά. Μια πρόταση που λέγεται ότι μπορεί να φτάνει έως και τα 24.000.000 μαζί με τα μπόνους. Και αν αυτό επιβεβαιωθεί λογικά θα σημάνει άμεσες εξελίξεις για το μέλλον του Λουίς στον Πειραιά.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η νέα πρόταση δεν έχει φτάσει ακόμα σε επίσημη μορφή στους ερυθρόλευκους, αλλά όπως προκύπτει από την πλευρά του Αντρέ Λουίς είναι θέμα χρόνου να πάρει και επίσημη μορφή, ίσως και εντός της ημέρας (26/7).