Η πορτογαλική A Bola αποκαλύπτει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντάνιελ Μπραγκάνσα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην απόκτηση του Ντάνιελ Μπραγκάνσα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πορτογαλική «A Bola».
Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν καταθέσει ακόμη επίσημη πρόταση στη Σπόρτινγκ, ωστόσο όπως αναφέρουν οι πορτογάλοι ετοιμάζει συγκεκριμένη προσφορά για τον 27χρονο μέσο, με τις εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.
Διαβάστε επίσης: Ο Σαλάχ απολαμβάνει τις διακοπές του στις παραλίες της Μυκόνου (vid)
Τι αναφέρει το δημοσίευμα της «A Bola» για τον Ολυμπιακό και τον Μπραγκάνσα
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το ενδιαφέρον των Πειραιωτών είναι ουσιαστικό και την υπόθεση χειρίζεται ο ίδιος ο Ζόρζε Μέντες, ο οποίος ηγείται της διαδικασίας προσπαθεί να διευκολύνει τις συζητήσεις μεταξύ των δύο κλαμπ.
Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως σε περίπτωση που προχωρήσει η υπόθεση του Μπραγκάνσα θα σμίξει και με έναν ακόμα Πορτογάλο που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος φυσικά για τον Γκουστάβο Σα, ο οποίος αποκτήθηκε από την πορτογαλική Φαμαλικάο.
Παρά το γεγονός πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων τις τελευταίες εβδομάδες, ο Ολυμπιακός φαίνεται αυτή τη στιγμή να έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του.
Ο Μπραγκάνσα διανύει την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη διοίκηση των «λιονταριών» να θέλει να τον πουλήσει για να μην τον χάσει ως ελεύθερο, μιας και όπως αναφέρει η «A Bola» δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Ρούι Μπόρζες.
Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί πως έμεινε εκτός αποστολής από τα τελευταία δύο φιλικά της πορτογαλικής ομάδας. Έχει σημειώσει 161 συμμετοχές με τη Σπόρτινγκ σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει 17 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 14 ασίστ.