Εκτός αποστολής ο Βιτάλις στο ματς της Γκιόρ (pic)

Ο Μίλαν Βιτάλις έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Γκιόρ με τη Νιρεγκίχαζα και όλα δείχνουν πως η μεταγραφή του στην ΑΕΚ είναι στην τελική ευθεία.

Στις 18:30 η Γκιόρ υποδέχεται τη Νιρεγκίχαζα για το πρωτάθλημα Ουγγαρίας και ο Μίλαν Βιτάλις, που βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, έμεινε εκτός αποστολής.

Κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς φανερώνει πως η μεταγραφή του βρίσκεται σε τελικό στάδιο και αν όλα πάνε καλά σύντομα ο διεθνής χαφ θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Διαβάστε επίσης: Από τη λατρεία στα… χαρακώματα: Όλα όσα συμβαίνουν και… θα συμβούν με Γουόκαπ και Ολυμπιακό (pics, vids)

Ενδιαφέρον για τον Βιτάλις δείχνει και η Σέλτικ, ωστόσο η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς φαντάζει το φαβορί και πολύ δύσκολα θα υπάρξει κάποια εμπλοκή στην υπόθεση.

Εφόσον τελειώσει η μεταγραφή του Βιτάλις, ο Ούγγρος θα είναι ο τρίτος χαφ που αποκτά η Ένωση αυτό το καλοκαίρι μετά τους Κάαν Κάιρινεν και Λόβρο Μάγερ.

Το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες θα φτάσει στα 2,5 εκατ. ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει πιθανότατα συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από