Το sold out στο Γεντί Κουλέ και η πληρωμή όλων των χρωστούμενων από τον Μπούση!

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν πια εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μιχάλη Μπούση, προκαλεί ενθουσιασμό στις τάξεις των παικτών, καταβάλλοντας όλα τα χρωστούμενα και της περσινής σεζόν!

Εισιτήρια τέλος. Το «Γεντί Κουλέ» θα είναι ασφυκτικά γεμάτο στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, καθώς πριν από λίγη ώρα η διοίκηση του ΟΦΗ ενημέρωσε και επίσημα ότι το sold out είναι γεγονός και πως πλέον δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της αποψινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ. Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην προσέρχονται πλέον στα εκδοτήρια του γηπέδου, αφού δεν υπάρχει διαθέσιμο εισιτήριο για την αναμέτρηση».

Αξίζει σε αυτό το σημείο ότι στην αναμέτρηση, που θα ξεκινήσει στις 20:30 το βράδυ, θα δώσουν το παρών και εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού, που έχουν ήδη πάρει εισιτήρια, αφότου επετράπη η μεμονωμένη παρουσία τους στο γήπεδο. Με τους Ερυθρόλευκους να αγωνίζονται για πρώτη φορά μετά το 2004!

ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ Ο ΜΠΟΥΣΗΣ!

Επίσης, σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΟΦΗ, αξίζει να αναφέρουμε ότι προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και με την ψυχολογία στα ύψη. Καθώς ο Μιχάλης Μπούσης και η νέα διοίκηση της ΠΑΕ φρόντισε να κάνει προβεί σε μία κίνηση που προκάλεσε ευφορία στις τάξεις των παικτών.

Συγκεκριμένα, ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πλήρωσε ΟΛΑ τα οφειλόμενα στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Ενα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, καθώς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται από πέρυσι στην ομάδα του Ηρακλείου είχαν χρωστούμενα πέντε μηνών!

Με τη συγκεκριμένη κίνηση του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία να λειτουργεί ως έξτρα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου, ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ενώ ήδη έχουν κυκλοφορήσει σενάρια και για «γερό πριμ» από τον μεγαλομέτοχο, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από