ΠΑΟΚ : Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το ματς με τον Άρη

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει τον Πόντους Βέρνμπλουμ στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ στο Χαριλάου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου φαίνεται ότι έχει καταλήξει στην 11άδα που θα χρησιμοποιήσει στο σημερινό (21/10) ματς με τον Άρη στο Χαριλάου. Υπάρχουν και 1-2 εναλλακτικές σκέψεις, αλλά δεν αναμένονται εκπλήξεις στις επιλογές του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει τον Πόντους Βέρνμπλουμ στο βασικό σχήμα στη θέση του τραυματία Μαουρίσιο, ενώ παρότι ο Πέλκας μπήκε στην αποστολή λογικά δε θα ξεκινήσει στην 11άδα, οπότε πίσω από τον Πρίγιοβιτς θα παίξει μάλλον ο Μπίσεσβαρ.

Αναλυτικά στο 4-2-3-1 του Λουτσέσκου, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, στην άμυνα θα παίξουν οι Μάτος (δεξιά), Βιεϊρίνια (αριστερά), Βαρέλα και Κρέσπο (κεντρικά), στα χαφ θα είναι ο Κάνιας με τον Βέρνμπλουμ, πιο μπροστά τους ο Μπίσεσβαρ, αριστερά στην επίθεση ο Ζαμπά, δεξιά ο Λημνιός και στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος εφόσον προτιμηθεί θα πάει μάλλον στη θέση του επιτελικού χαφ και ο Μπίσεσβαρ θα μετακινηθεί αριστερά.

Στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών δοκιμάστηκε και ο Τόσκα στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Βιεϊρίνια να πηγαίνει στην αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την αποστολή για το ματς με τον Άρη είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Καρέλης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από