Αποχαιρέτησε συμπαίκτες και Μεντιλίμπαρ ο Ταρέμι και αναχωρεί για Ντουμπάι

Ο Μέχντι Ταρέμι αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και σήμερα (20/8) αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, αλλά και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ - Σε αυτή την ομάδα συνεχίζει.

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Μέχντι Ταρέμι, με τον Ιρανό επιθετικό να πηγαίνει σήμερα (20/8) στο Ρέντη, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο 34χρονος επιθετικός αποχωρεί μετά από μία σεζόν με τα ερυθρόλευκα με 39 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις (16 γκολ και 6 ασίστ) και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Διαβάστε επίσης – Επιβεβαίωση από τον πατέρα του Γκονζάλες: «Το να πας στον Ολυμπιακό σημαίνει ότι θα βρεθείς στη μεγαλύτερη βιτρίνα της Ευρώπης»

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ταρέμι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ουάσλ, εκεί όπου προπονητής είναι ο πρώην του Παναθηναϊκού, Ρουί Βιτόρια. Ομάδα η οποία την προηγούμενη σεζόν τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, ο Ιρανός αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τους πάντες στην ομάδα, με όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος να λένε τα καλύτερα για τον 34χρονο διεθνή επιθετικό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από