Ματσάρι:«Το γκολ που ακυρώθηκε θα μπορούσε να βελτιώσει την εικόνα μας»

Τα λόγια του Βάλτερ Ματσάρι μετά την ήττα του Ηρακλή κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ηρακλής ηττήθηκε με 4-0 από την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια στην επιστροφή του στην Stoiximan Super League.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας Βάλτερ Ματσάρι αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο, λέγοντας ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη και χρειάζεται παραπάνω χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η λατρεία για Μεντιλίμπαρ και οι Ορτέγκα, Τικνιζιάν και Φρόιλερ (pics)

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματσάρι:

«Η ΑΕΚ είναι η πιο καλή ομάδα, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη. Ήρθαν παίκτες πριν από λίγες ημέρες. Είμαστε ένα μήνα καθυστερημένοι ως προς την προετοιμασία. Λυπάμαι για τα τέσσερα γκολ, αλλά για το ότι ακυρώθηκε το γκολ που θα μπορούσε να βελτιώσει την εικόνα».

Για το αν το πρόβλημα είναι αμυντικό: «Δεν είναι ουσιαστικά τέσσερα γκολ η διαφορά, άξιζε η ΑΕΚ να κερδίσει, αν δεν μετρούσε το γκολ, που δεν έπρεπε να μετρήσει κατά την γνώμη μου και αν είχε μετρήσει το δικό μας, θα μιλούσαμε για δύο γκολ διαφορά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από