Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αρμάντο Γκονσάλες, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μεξικανικό Μέσο.
Ο Κριστιάν Καρεμπέ παραχώρησε δηλώσεις στο μεξικανικό Μέσο «TUDN» μετά το φινάλε του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και μίλησε για τη μεταγραφή του Αρμάντο Γκονσάλες.
Στις δηλώσεις του, ο Καρεμπέ υπογράμμισε ότι ο Μεξικανός στράικερ είναι ένα σπουδαίο ταλέντο και θεωρεί ότι είναι έτοιμος να προσφέρει στους Ερυθρόλευκους.
Αναλυτικά όσα είπε ο Καρεμπέ
«Για εμάς είναι ένα φαινόμενο και πιστεύω ότι η άφιξή του μας δίνει λίγο αέρα, λίγο οξυγόνο, γιατί θεωρώ ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε σωστά τις δυνατότητές του. Είναι ακόμη μία επιλογή για την επίθεση και μαζί του θα πετύχουμε περισσότερα γκολ. Σήμερα είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις τελειώσουμε και πιστεύω ότι εκεί είναι ένα από τα στοιχεία που διαθέτει».
Για το αν μπορεί να παίξει μαζί με τον Ελ Κααμπί
«Αυτό αφορά τον προπονητή, αλλά πιστεύω ότι μπορούν να παίξουν μαζί και να τελειώνουν τις φάσεις. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πούμε ποιος μπορεί να αγωνιστεί, όμως θεωρώ ότι μπορούν να συνδυαστούν. Πιστεύω ότι ο Αρμάντο είναι ήδη έτοιμος. Το θέλει, έχει πείνα και αυτό είναι φυσιολογικό, γιατί είναι πολύ νέος και το μέλλον του είναι πραγματικά λαμπρό», πρόσθεσε ο Καρεμπέ.
Αν δείτε προσεκτικά το πρωτάθλημά μας, υπάρχουν πολλοί διεθνείς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εδώ. Και η Ελλάδα έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο, το Conference League. Βρίσκεται σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο της Ελλάδας, αλλά έχει επίσης την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Europa League ή στο Champions League.
Τουλάχιστον την επόμενη χρονιά, αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, μπορούμε να πάμε απευθείας στο Champions League. Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης. Έχουμε κατακτήσει τίτλους όχι μόνο με την πρώτη ομάδα, αλλά και με την ομάδα Νέων, μέσω του Youth League», υπογράμμισε ο Καρεμπέ.