Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα και επίσημα ο Πέντερσεν (pic)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νορβηγού δεξιού μπακ, Μάρκους Χόλμγκρεν Πέντερσεν.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Μάρκους Χόλμγκρεν Πέντερσεν, με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ, που αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στην Ιταλία με τη φανέλα της Τορίνο, ανήκει πλέον στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού και μετράει αντίστροφα για την πρώτη του εμφάνιση με τους Πειραιώτες.

Μια πολύ ποιοτική λύση, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει στα χέρια του έναν ακόμα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που ήρθε για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Μάρκους Χόλμγκρεν Πέντερσεν.

Ο διεθνής Νορβηγός, γεννημένος στις 16 Ιουλίου 2000, αγωνιζόταν στην Ιταλία για λογαριασμό της Torino, με τη φανέλα της οποίας έκανε 64 συμμετοχές.

Το 2021 είχε αποκτηθεί από τη Feyenoord (89 συμμετοχές, ένα γκολ και επτά ασίστ), ενώ την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 φόρεσε τη φανέλα της Sassuolo.

Προτού πάρει μεταγραφή στην Ολλανδία ο Πέντερσεν, αγωνίστηκε σε Tromsø IL και Molde FK. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει παίξει 87 φορές στη Serie A, 60 στην Eredivisie, 14 στο Europa League και 10 στο Conference League.

Είναι 36 φορές διεθνής με την εθνική Νορβηγίας και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο αγωνίστηκε τέσσερις φορές στην εντυπωσιακή πορεία της εθνικής του ομάδας μέχρι τα προημιτελικά.

Μάρκους, καλώς όρισες στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από