Ανανέωσαν με τον ΟΦΗ οι Χνάρης και Λαγουδάκης (pic)

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση του Μάνου Χνάρη και του Κωνσταντίνου Λαγουδάκη, επιβραβεύοντάς τους για την έως τώρα παρουσία τους στο σύλλογο.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση των νεαρών ποδοσφαιριστών Μάνου Χνάρη και Κωνσταντίνου Λαγουδάκη για τα επόμενα τρία χρόνια. Η ανάδειξη ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία των Ηρακλειωτών, αποτελεί ένα από τα κύρια μελήματα της διοίκησης.

Οι Κρητικοί σε αυτή την κατεύθυνση έδωσαν νέα συμβόλαια στους δύο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές έως το 2029.

Διαβάστε επίσης: Ποιες είναι οι ομάδες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις εκτός των πρωταθλημάτων του top 5

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ: 

«Η στήριξη στους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Elite Ακαδημία, δεν είναι απλώς μια επιλογή, αλλά αποτελεί στρατηγική απόφαση για το μέλλον της ομάδας μας.

Έχοντας ως γνώμονα αυτή τη φιλοσοφία, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 προχωρά στην ανανέωση των συμβολαίων δύο νεαρών ποδοσφαιριστών της, επιβραβεύοντας έτσι την εξέλιξή τους και δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό τους.

Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Λαγουδάκη και Μάνο Χνάρη, οι οποίοι υπέγραψαν νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας, ως το καλοκαίρι του 2029.

Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαια των οποίων επρόκειτο να ολοκληρωθούν το προσεχές καλοκαίρι, έχουν περάσει απ’ όλα τα ηλικιακά κλιμάκια της Ακαδημίας μας, αφού ανήκουν στον ΟΦΗ από την ηλικία των 13 και 12 ετών αντίστοιχα και θα συνεχίσουν να αποτελούν δύο περιουσιακά στοιχεία της ομάδας τόσο για το παρόν, όσο για το μέλλον».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από