Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό...
Με δύο σημαντικές απουσίες θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ καθώς εκτός έμειναν οι Λουσέ και Χατζηδιάκος που ταλαιπωρούνται από θλάση.
Εκτός παραμένουν και οι μακροχρόνια απόντες, Μεϊτέ και Ντεσπόντοφ, που συνεχίζουν με το δικό τους πρόγραμμα.
Διαβάστε επίσης: Η άλλη… όψη του Κόρι Τζόσεφ και το πρώτο δείγμα γραφής στην Κρήτη (pic, vid)
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
«Με μία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Δικεφάλου με φόντο την κυριακάτικη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και ενεργοποίηση των ποδοσφαιριστών. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε rondo, ενώ έπειτα δόθηκε έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την αμυντική τακτική.
Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δουλειά στις στατικές φάσεις.
Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, οι Μεϊτέ, Λουσέ, Χατζηδιάκος και Σαρρής ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Ντεσπόντοφ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό:
Παβλένκα , Τσιφτσής, Μοναστηρλής, Κένι, Ελουστόντο, Μιχαηλίδης , Μπαταούλας , Γιαννούλης , Μπάμπα, Θυμιάνης, Σανταμαρία, Ζαφείρης, Καμαρά, Ούγκρεσιτς, Πέλκας, Σορετίρε, Τάισον , Άλι, Ζίβκοβιτς , Χατσίδης, Εντιαγέ, Μύθου».