Ο Μάρκο Νίκολιτς μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη και τόνισε πως παρά το σκορ, θα μπορούσε να είχε κάνει και κάποια πράγματα καλύτερα η ομάδα του.
Η ΑΕΚ διέλυσε με 5-0 τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Μάρκο Νίκολιτς έκανε λόγο για υπέροχο ποδόσφαιρο από την ομάδα του στις δηλώσεις του μετά το ματς.
Διαβάστε επίσης: Χάνει και τον Ρόκα ο Ολυμπιακός – Εξάρθρωση ώμου, πότε επιστρέφει
Όσα είπε ο Νίκολιτς:
«Σε ένα ντέρμπι το 5-0 ειναι πολυ καλό. Εχει φτιάξει πολύ καλή ομάδα ο Άρης αν δείτε και ποιους είχε στον πάγκο και είχε δύο νίκες μέχρι στιγμής. Ευχαριστούμε πολύ τους οπαδούς μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Μεγάλη σημασία για τους οπαδούς, καθώς δεν ειναι ωραία να παίζουμε σε γήπεδα σε συνθήκες COVID με άδειες θέσεις.
Ήταν υπέροχο το ποδόσφαιρο που παίξαμε, είχαμε και ακυρωθέν γκολ, ένα ακυρωμένο πέναλτι, πολλές ευκαιρίες. Μεγάλη σεζόν η φετινή, θα υπάρχουν ανεβάσματα και κατεβάσματα. Υπήρχαν κάποια σημεια που μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι, αλλά αυτά θα υπάρχουν πάντα. Είναι πολύ νωρίς να πω πόσο κοντά είμαστε στο ποδόσφαιρο που θέλω να βλέπω».