Άρης: Συμφώνησε τον Μπρούμα, έρχεται την Κυριακή (13/9) στη Θεσσαλονίκη

Σε συμφωνία με τον 31χρονο εξτρέμ Μπρούμα για για 1+1 χρόνια ήρθε η ΠΑΕ Άρης.

Ο Άρης κινείται για τη μεταγραφική του ενίσχυση στις θέσεις των στόπερ και του αριστερού εξτρέμ και όσον αφορά την δεύτερη θέση, ο «Θεός του πολέμου» ήρθε σε συμφωνία με τον Μπρούμα για συμβόλαιο 1+1 χρόνια.

Ο 31χρονος Πορτογάλος (με καταγωγή από το Μπισάου) είναι προγραμματισμένο να έρθει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (13/9) και τη Δευτέρα αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιό με τον Άρη και θα τεθεί στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Θυμίζουμε πως ο Μπρούμα είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2020-21 ως δανεικός από την Αϊντχόφεν, καταγράφοντας με τους Πειραιώτες 33 συμμετοχές με 9 γκολ και 5 ασίστ. Στην καριέρα του συνολικά αριθμεί 449 συμμετοχές με 87 γκολ κιαι 71 τελικές πάσες, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Μπράγκα 90 φορές, της Γαλατάσαραϊ 85, της Αϊντχόφεν 81 και της Λειψίας 67. Ακόμη ο Μπρούμα έχει αγωνιστεί σε Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από