Τέλος ο Ντάνι Γκαρθία από τον Ολυμπιακό – Οδεύει προς Ατρόμητο

Ο Ντάνι Γκαρθία έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και φαίνεται να είναι ένα βήμα μακριά από τη μετακίνηση του στον Ατρόμητο

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ουσιαστικά ο Ντάνι Γκαρθία, καθώς έμεινε ελεύθερος από τους ερυθρόλευκους κι όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο.

Ο 36χρονος αμυντικός μέσος έλυσε τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη συμφωνήσει για συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Ισπανός δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Ιμανόλ Αλγουαθίλ, μετά την αποχώρηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και είχε μια συζήτηση με τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού, που του ξεκαθάρισε πως δεν υπολογίζεται για την τρέχουσα σεζόν στα πλάνα του.

Ο Ντάνι Γκαρθία τα έχει βρει με τον Ατρόμητο

Από εκεί και πέρα, προτάθηκε στον Ντάνι Γκαρθία το ενδεχόμενο να πάει στη Β ομάδα του Ολυμπιακού και να αγωνιστεί, είτε να μείνει ελεύθερος και ο έμπειρος μέσος αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του και να αγωνιστεί στον Ατρόμητο, με τον οποίο φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα και απομένουν λεπτομέρειες. Φυσικά πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση για την ομάδα του Περιστερίου, που ενισχύεται με έναν έμπειρο μέσο με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το καλοκαίρι του 2024 όταν και άφησε την αγαπημένη του Αθλέτικ Μπιλμπάο για τον Ολυμπιακό, ο Βάσκος έχει σημειώσει 72 εμφανίσεις, ένα γκολ και δύο ασίστ. Στο διάστημα της παρουσίας του στον Πειραιά πανηγύρισε το νταμπλ του 2025 και το Super Cup του 2026.

Ο Γκαρθία έχει κάνει καριέρα και στην Ισπανία, όπου φόρεσε για έξι χρόνια τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, καταγράφοντας 195 συμμετοχές, ενώ για μία εξαετία αγωνίστηκε και στην Έιμπαρ, με την οποία μέτρησε 224 παιχνίδια, αλλά και στη Χετάφε Β’.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από