Δείτε όσα είπε ο Χρήστος Κόντης μετά την ισοπαλία του ΟΦΗ με τον Αστέρα
Ο Χρήστος Κόντης χαρακτήρισε σημαντικό τον βαθμό της ισοπαλίας για τον ΟΦΗ μετά το 2-2 με τον Αστέρα στο Παγκρήτιο Στάδιο, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Διαβάστε επίσης: Επίσημο – Στον Ατρόμητο ο Ντάνι Γκαρθία (vid)
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κόντης:
«Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο γκολ και μπράβο στην ομάδα που πάλεψε ως το φινάλε να το γυρίσει. Παλέψαμε απέναντι σε δικά μας λάθη, απέναντι σε μια ομάδα που είχε έναν βαθμό και μπράβο στον Αστέρα για την προσπάθεια.
Καμιά φορά ο «πεινασμένος» έχει περισσότερη ενέργεια. Δεν είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, βιαζόμασταν και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ένας βαθμός είναι σημαντικός για εμάς».
Αντωνόπουλος: «Τα παιδιά έκαναν την προσπάθεια τους – Δυστυχώς δεν πήραμε την νίκη»
Οι δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα:
«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ, που εκπροσωπεί την χώρα μας επάξια στην Ευρώπη και μπράβο τους για όσα έχουν πετύχει. Ομάδα με αρχή μέση και τέλος.
Κρατούσαμε την νίκη στα χέρια μας σήμερα, όμως ήταν ένα καταπληκτικό γκολ στο τέλος. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, να δούμε πότε θα μας χαμογελάσει και εμάς η τύχη στο πρωτάθλημα. Όμως τα παιδιά έκαναν την προσπάθεια τους. Δεν μπορώ να μιλήσω για κόπωση του ΟΦΗ, έχει πλούσιο ρόστερ, αν πω πως υπάρχει κούραση θα αδικήσω τους παίκτες μου.»