Μαζεμένα τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει από την έδρα του Παναιτωλικού επικρατώντας με 2-1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, όντας πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι είχε δυσκολίες για τους Θεσσαλονικείς, που επίσης είδαν τους Γίρι Παβλένκα, Τάχα Άλι και Άριτζ Ελουστόντο να αποχωρούν από την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στον Αλέσιο Λίσι.
Τόσο ο Τσέχος τερματοφύλακας, όσο και ο Σουηδός εξτρέμ αντιμετώπισαν πρόβλημα στον ώμο και οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν αφού έχουν υποστεί εξάρθρωση ώμου. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος των τραυματισμών.
Όσον αφορά τον Ισπανικό κεντρικό αμυντικό που δέχθηκε χτύπημα στα πλευρά, θα υποβληθεί επίσης σε εξετάσεις, αν και σε πρώτη φάση η κατάστασή του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.